ISUZU

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар 160W

190.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар120W

140.00 лв.

АКСЕСОАРИ

Шегел 7/8″ 6,5т

22.00 лв.

Офроуд джипове Isuzu


Isuzu D-Max V-Cross - марка като Isuzu се осмелява да предизвика революция в офроуда в страната и това бива оценено.Isuzu е здрав, стабилен и стилен пикап, а D-Max V-Cross е перфектната му модификация. Марката Isuzu е известна с производството на големи превозни средства и джипове. Isuzu D-Max V-Cross се основава на Chevrolet поради споразумение за партньорство между Chevrolet и Isuzu. С междуосие от 3095 мм, Isuzu D-Max V-Cross създава много просторен вътрешен обем, който може лесно да побере 5 възрастни, а с голямата си товарна каросерия е идеален спътник за дълги семейни пътувания. ...

Надеждност при офроуд с Isuzu D-Max V-Cross
Isuzu е марка известна с изграждането на здрави и надеждни превозни средства, Isuzu D-Max V-Cross изглежда сякаш е създаден така, че да поеме всичко, което можете да натоварите върху него. Платформата iGRIP за шасито на рамката на стълбата, построена с висока якост на опън, създава много здрава основа за пикапа. Освен това вратите на пикапа и задната врата се усещат тежки, докато се отварят, което означава и здрава конструкция.
Офроуд двигател на Isuzu D-Max V-Cross
Двигателят на Isuzu D-Max също е оборудван с технология, която го прави много технологично издържан. Двигателят е оборудван със стоманена ангренажна верига, вместо с конвенционалния ангренажен ремък, което помага за дълготрайността му. Други характеристики като полимерни бутала и използването на големи крайни лагери на свързващия прът допълнително намаляват износването на двигателя.
След актуализацията за 2019г., Isuzu D-Max V-Cross вече се предлага с два варианта на двигателя, 2.5 литра, четирицилиндров турбодизел, произвеждащ 134 к.с. - цилиндър, турбодизел, съчетан с 6-степенна автоматична скоростна кутия. По-новият 1,9-литров мотор с автоматичната кутия се предлага само във вариант с най-добри характеристики.
И двата двигателя имат достатъчна мощност от среден клас, която не се увеличава незабавно, което е полезно по време на офроуд. Автоматичната скоростна кутия също работи добре при намаляване на мощността от 1,9-л. двигател, а автоматичната кутия не придвижва бързо, а по-скоро задържа скоростите, за да увеличи темпото, когато е необходимо.
Пикапът се предлага с Shift-on-the-fly система с 4WD, която ви позволява да превключвате между режимите на шофиране, от 2WD на 4WD режими, без да е необходимо да спирате. Преминаването към екстремен 4L режим обаче е възможно само когато автомобилът е неподвижен. Има три режима, 2H, 4H и 4L. Режимът 2H изпраща мощност само към задните колела, подходящи за движение по асфалт. Режимът 4H ангажира всичките четири колела, може да се използва за справяне с участъци от кал, киша и чакъл, докато сте в приключенските си бягства. Режимът 4L е за офроуд и трябва да спрете колата, за да го включите. Включете режима 4L, поставете го на първа предавка и автомобилът може да се движи по камъни. Балансът на мощността е толкова ефективен в този режим, че даването на ръчни входове може да дисбалансира подаването на мощност и може да се окажете в завъртане на колелото и затова е най-добре да оставите механиката на автомобила да свърши работата сама в този режим.
ISUZU mu-X офроуд джип
Новият ISUZU mu-X е една приключенска дестинация с безпроблемна 4WD система Shift-on-the-Fly на ISUZU и високопроизводителна офроуд технология. ISUZU mu-X разполага със система за контрол на сцеплението (TCS) и електронен контрол на стабилността (ESC), която позволява на водача да поддържа пълен контрол върху автомобила. С оптимална видимост на пътя, отлични ъгли 4х4 и добре защитена основа, за да преодолеете почти всяко пътно премеждие и да стигнете до желаната дестинация. Превозните средства на Isuzu 4WD не са обикновени превозни средства и вие не сте обикновен шофьор. Изградете своите офроуд умения и станете офроуд шампион, който искате да бъдете. Като собственик на Isuzu можете да планирате пътувания към всички дестинации с най-спиращите дъха - и предизвикателни - офроуд места.