KIA

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар 160W

190.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар120W

140.00 лв.

АКСЕСОАРИ

Шегел 7/8″ 6,5т

22.00 лв.
Изчерпан
Изчерпан

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД фар 27W

39.00 лв.
Изчерпан
35.00 лв.
Изчерпан
6.00 лв.

Kia Telluride офроуд джип


Kia Telluride за 2020-та година печели „Тройната корона“ на престижните автомобилни награди. Kia Telluride притежава страхотни удобства - високото ниво на оборудване предлага функции, които много потребители няма да намерят на конкурентни SUV и офроуд машини, като вентилирани седалки от втори ред. Kia Telluride идва с ново ниво на оборудване, което му придава по-здрав и офроуд облик. Това ново ниво на оборудване се предлага с двуцветен покрив, офроуд пакет с плъзгащи се плочи, предпазител за четки и гуми като разчитате на екстериорни и интериорни цветови опции. Това ново ниво на оборудване може да промени мнението на потребителите за това на какво е способен Kia Telluride, освен че е най-големият SUV в гамата. Този модел е боядисан в тъмно-златист зелен цвят и е оборудван с офроуд съоръжения, включително офроуд брони, плъзгачи, външен носач на резервни гуми, багажник на покрива, шнорхел за всмукване на въздух, странични огледала, облицовани с кожа. Има дори стълба, монтирана отстрани на каросерията, за да помогне на потребителите да достигнат високия багажник на покрива върху големия автомобил и така със сигурност е подготвен за офроуд. Разнообразие от офроуд аксесоари като персонализирани предпазители за четки и плъзгащи се плочи до оборудване за приключения като багажник на покрива с LED светлина, 32-инчови джанти, и дори монтиран на покрива способ за допълнителен бензин, когато отивате далеч може да не ви стигне горивото. ...

Офроуд с Kia Seltos
За тези, които не са го виждали преди, Seltos е изцяло новият кросоувър на Kia, позициониран между Soul и Sportage. Базовото задвижване разполага с двулитров четирицилиндров двигател със 146 конски сили и въртящ момент от 132, съчетан с CVT. 1,6-литровото турбо обаче се предлага като ъпгрейд, както е при Soul, с придружаваща седемстепенна DCT. Офроуд - Kia Seltos получава стандартно задвижване на предните колела, но тези, които искат по-сигурно шофиране, могат да изберат AWD система, взаимствана от Telluride и по-големите кросоувъри на Kia. Моделите с предно задвижване са оборудвани със задно окачване с торсионна греда, докато AWD надгражда задния край до настройка на Multi-link. Най-големият плюс е AWD с диференциалът с централно заключване, който разделя мощността между предната и задната част, и векторизиране на въртящия момент.
Офроуд с Kia Sorento
Новата Kia Sorento показва интелигентна технология за откриване на слепи зони. Четвъртото поколение Kia Sorento се предлага с усъвършенстван нов монитор за слепи точки (BVM), за който се твърди, че елиминира слепите зони. За да го докаже, Kia пуска видеоклип, в който подробно се описва как работи системата на преработения SUV флагман. Най-новата технология за наблюдение на слепи точки на Kia работи съвместно със следващия 12,3-инчов дигитален клъстер "Supervison" на Sorento и показва захранване с висока разделителна способност от двете страни на автомобила, когато подадете сигнал за смяна на лентата. Ако превозно средство се намира във вашата сляпа точка, BVM проектира изображение или на скоростомера, или на оборотомера. Новата технология използва камери, скрити в корпусите на огледалата на вратата и разполагащи с широкоъгълни лещи за гледане, които осигуряват далеч по-добър изглед, отколкото просто поглед в огледалото.