LADA

Офроуд джипове LADA


Офроуд джиповете на легендарната марка LADA са известни със здравината си и елементарното си устройство - поддръжката им не е скъпа, а ще ви бъдат винаги верен приятел на пътя при офроуд приключенията. В онлайн магазина offroadhunter.com можете да откриете всичко необходимо за вашето офроуд оборудване на най-ниски цени с гаранция за качество. ...

LADA 4х4 Niva – легендата на офроуд джиповете
LADA 4х4 е легендарно превозно средство, което не може да съществува без екстремно силни емоции. Тя покорява Северния полюс и Еверест, участва в рали Париж-Дакар, дори и Антарктика. Тя е позната и обичана на всички континенти, защото е силна, предприемчива и с изключително евтина поддръжка. Призванието й е в условията за офроуд, но също така се чувства комфортно и удобно и в градската среда. През цялата си история този модел доказва, че основните принципи, използвани за създаването му преди 30 години са все още актуални : уникална офроуд способност, безпогрешна надеждност и евтина поддръжка. В новата LADA 4x4 тези принципи са възпроизведени по-перфектно от всякога.
LADA 4x4 Urban офроуд джип
Комфорт и сила с компактни размери и задвижване на четирите колела - LADA 4х4, подходяща както за всеки град, така и по криви пътища и алеи. Други черти, които не могат да оставят човек от града безразличен, са комфорт и оригинален стил. На първо място в списъка с опции за града е комфорта на климатика. Ефективната климатична система бързо създава комфортна температура в компактният вътрешен обем на LADA 4х4 Urban. Вътрешният обем се отличава с ново покритие с държачи за чаши, с контролния блок на електрическите копчета за прозорци и страничните огледала с електрическо задвижване. Видимостта е подобрена благодарение на мощните отоплителни външни огледала и по-голямата зона за почистване на задния прозорец. Пластмасови брони, интегрирани в силуета на автомобила, метален цвят, модифицирана радиаторна скара, 18" алуминиеви джанти - LADA 4x4 Urban е лесно разпознаваема и запомняща се. По-официалното черно покритие заменя хрома на дръжките на вратите и уплътненията на прозорците. Вътрешният обем разполага с таванна облицовка с вътрешна лампа и оригинална облицовка на седалките.
LADA 4x4 BRONTO офроуд джип
Усилено шаси, увеличена видимост, по-високо ниво на офроуд изпълнение - това е LADA 4X4 Bronto - фабрично персонализиран продукт. Автомобилът включва най-добрите решения, разработени от офроуд ентусиасти, спортисти и инженери като има нов офроуд потенциал и същевременно запазва своята надеждност, управляемост и безопасност. Разполагате с отопление на седалките, хидравлично сервоуправление в основна конфигурация, CVJ вместо карданни валове намаляват шума и вибрациите на шасито, динамичният абсорбатор на вибрации намалява микровибрациите от двигателя, широки странични огледала, регулируеми от вътрешността на автомобила, климатик за комфортен микроклимат.
Офроуд джип LADA 4x4 на който можете да разчитате
» Изключително широки гуми. » Подсилен заден мост. » Подсилени предни пружини. » Увеличен ход на предното окачване. » Самозаключващи се диференциали от винтов тип в предните и задните редукторни кутии. » Засилена защита на компонентите на задвижването и скобата на лебедката.