MAZDA

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар 160W

190.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар120W

140.00 лв.

АКСЕСОАРИ

Шегел 7/8″ 6,5т

22.00 лв.
Изчерпан

Офроуд джипове Mazda


В онлайн магазина offroadhunter.com ще откриете богат асортимент от офроуд части за джипове на марката Mazda. Без никакво съмнение, Mazda е превъзходна в създаването на превозни средства, които изглеждат вълнуващи и забавни за шофиране. Премиум атмосферата в салона, удобствата и гъвкавостта за превоз на пътници или товари го правят атрактивен избор. ...

Mazda CX-5 офроуд джип
Mazda CX-5 е компактен кросоувър произвеждан от началото на 2012та година. Той разполага с твърда, лека платформа, комбинирана с разнообразие от двигатели и трансмисии за намаляване на вредните емисиите и разхода на гориво.
Mazda CX-9 офроуд джип
Mazda CX-9 2020 най-после получава категоричен фейслифт от началото на второто поколение на модела през 2016-та година. Актуализациите за модела се изразяват в увеличен въртящ момент, отопляеми седалки от втори ред, информационно-развлекателна система с 9-инчов сензорен дисплей, хендс-фрий задвижваща се врата, моделите със задвижване на четирите колела получават нова помощ при сцепление с офроуд. Mazda CX-9 също така разполага с пакет за безопасност, който включва слепи зони, радар круиз контрол със спиране и движение, поддръжка на спирачки, автоматични дълги светлини, предупреждение за напускане на лентата, асистенция за задържане в лентата, предупреждение за сблъсък, адаптивно LED осветление и налично разпознаване на пътни знаци.
Инженерите от Mazda увеличават въртящия момент като същевременно запазват стойността на мощността от 250 конски сили. Движението е гладко и тихо дори и при много високи скорости. Новите предни седалки са значителна луксозна характеристика за много купувачи. Тези удобни седалки, които се накланят и плъзгат, се предлагат стандартно в комплект. Моделът се отличава със специфична централна конзола между предните седалки, която разполага с подложка за съхранение, държачи за чаши и два USB порта за зареждане, както и 9-инчов информационно-развлекателен екран.
Притежава повдигаща се врата, която се отваря, без да се налага да я докосвате. Подобрена реакция и стабилност при завиване като целта е да се постигне усещане за единство между водача и превозното средство. Като цяло това е превъзходно, което ви кара да мислите, че сте в по-малък, по-спортен кросоувър, независимо дали завивате, спирате или просто пътувате.
Стандартно за модела е помощният механизъм на Mazda за сцепление с офроуд. Традиционните системи за контрол на сцеплението свеждат до минимум въртенето на колелото, като намаляват въртящия момент на двигателя и използват стабилна спирачна сила към хлъзгащото се колело. Спирачната сила се прилага линейно, за да може водачът да поддържа контрол върху автомобила. На неравни повърхности, като например при тежки офроуд условия, е необходимо рязко превключване на мощността. По-доброто разпределение на въртящия момент помага да се поддържат нещата в сложни офроуд условия.