NISSAN

Офроуд джипове Nissan

Ако искате да постигнете баланс между гъвкавост и производителност, гамата кросоувъри и джипове на Nissan може да се оборудват, така че да ви отведат от градските улици до извънградските склонове. Възможностите за офроуд при Nissan джиповете подобно на всички други марки не се определят само от комплекта за повдигане и големите гуми. Характеристиките и аксесоарите на превозното средство също са от значение, като например въртящия момент. През годините Nissan се доказа, като производител на редица серийни и концептуални автомобили с отлични характеристики, създадени да се справят с офроуд приключения, включително Frontier, TITAN Warrior и Xterra. ...
Nissan Frontier Pro-4X Добре известен със своите възможности Frontier Pro-4X е добре оборудван с 4X4 джип. Ударните шокове за офроуд поглъщат енергията на всеки удар, намалявайки отскока и намалявайки компресията и отскока във вашия Frontier. Pro-4X е оборудван и с Active Brake Limited Slip, система, създадена за автоматично спиране, когато усети, че колелото започва да се плъзга. Той изпраща допълнителна мощност към колелата с най-голямо сцепление, задвижвайки ги през най-трудните ситуации. На разположение на Frontier Pro-4X е и електронно заключващ се заден диференциал, който подобрява сцеплението и ви кара да се движите напред през кал, скали и чакъл. Лесно е да изберете правилния режим на шофиране в зависимост от вашите условия с удобно разположеното копче за режим на Frontier.
Офроуд характеристиките не спират дотук, Pro-4X е оборудван с асистент за стартиране по наклон и контрол на спускане по хълм. Асистентът за стартиране по наклон задържа спирачното налягане за няколко секунди при стартиране на вашия Frontier по стръмни хълмове, което ви позволява да превключите от педала на спирачката към педала за газта, без да се търкаляте назад. Контролът за спускане по хълм може да ви помогне, докато се придвижвате по стръмни хълмове с 4WD, като автоматично поддържате скоростта и спирачното си налягане, осигурявайки по-контролирано спускане.
Nissan TITAN 4X4
Гамата TITAN е създадена с оглед на офроуд авантюристите. Подобно на Frontier, и двата комплекта TITAN 2021 и TITAN XD Pro-4X се отличават с амортисьори от най-висок клас, контрол на спускане по наклон и спускане по хълм, електронно заключване на задния диференциал и гуми за всички терени. Nissan TITAN PRO-4X Crew Cab е друг сигурен избор, ако търсите надеждност извън пътя. С ъгли на приближаване от 22,8 градуса и ъгли на потегляне от 26,8 градуса, TITAN Pro-4X е създаден, за да се справи с всички видове тежки терени. Той също така разполага с издръжливи гуми за всички терени и впечатляващ 5,6-литров DOHC 32-клапанов V8 двигател. Оборудван със стандартни функции Pro-4X, стартиране по хълм и контрол на спускане по хълма, Pro-4X Crew Cab се отличава с 5,6-литровия V8 двигател на Nissan, а с ъгли на заход и разминаване, TITAN XD Pro-4X може да се справи с най-трудните пътища за минаване и най-стръмните селски пътеки.
Nissan TITAN Warrior Concept
Вдъхновен от офроуд състезания и от историята на офроуда на Nissan, TITAN XD Warrior пуска производствения TITAN XD на следващото ниво. Оборудван с двигател 5.0L V8 Turbo Diesel, изцяло в кутия и рамка на стълба и персонализирано офроуд окачване. Смелият и агресивен външен стил предизвиква образ на модерна броня, с остри ръбове и заплашителни фарове.
Nissan Xterra
Макар че вече не се произвежда, готовата за приключения Xterra на Nissan беше офроуд сила, с която трябваше да се отбележи. Той беше достъпен между 1999-2015та година. През последната си производствена година 2015та Nissan Xterra се отличаваше с мощен 4.0-литров DOHC 24-клапанов V6 двигател. Моделът Pro-4X включваше и амортисьори, заключващ се заден диференциал, три плъзгащи се плочи, напълно оформена рамка на стълбата и впечатляващ максимален капацитет на теглене.
Nissan Pathfinder 4X4 и офроуд възможности
Nissan Pathfinder е чудесно оборудван за офроуд терени. С наличния Intelligent 4X4, помощ при потегляне по наклон и специално настроено окачване можете да се справите уверено с неравен терен, където и да ви отведе Pathfinder.
Nissan Armada
Двигателят V8 на Nissan Armada, съчетан с налична 4WD система, ще ви даде увереност, докато се справяте с непознат терен. Системата за ограничено приплъзване Active Brake (ABLS) ви помага да поддържате сцепление, когато теренът се втвърди, като усеща въртенето на колелата и прилага спирачно налягане върху плъзгащото се колело.