OPEL

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар 160W

190.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар120W

140.00 лв.
250.00 лв.

АКСЕСОАРИ

Шегел 7/8″ 6,5т

22.00 лв.
Изчерпан
Изчерпан
Изчерпан

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД фар 27W

39.00 лв.
Изчерпан
35.00 лв.

Офроуд джипове Opel


Дизайнът, динамиката на шофиране и гъвкавостта направиха SUV изключително популярни. SUV и кросоувърите на Opel съчетават смел дизайн с иновации, интелигентна безопасност и усещане за приключение. Причините за непрекъснатия растеж на популярността на SUV са безброй, от поразителен дизайн и стабилна динамика до по-висока позиция на шофиране, предлагаща команден изглед към пътя. Като цяло сегментът има толкова голям очарователен потенциал, че е трудно да се обобщи всичко в едно изречение. Перфектни за ежедневието - на практика целият свят обича джипове - това не може да бъде случайно. Спортен дизайн, здравина и просторност, която предлагат толкова много кросоувъри. Фактът, че джиповете са еднакво удобни удома си в града, на магистралата и в офроуд терен, ги прави перфектните за ежедневието. Разбира се, не става въпрос само за задоволяване на нуждите на шофьорите - факт остава, че джиповете имат и голяма визуална привлекателност. ...

Opel Crossland X
Те изглеждат добре - и новият Crossland X от Opel е доказателство за това, съчетавайки модерен, поразителен дизайн с водещи в класа иновации и гъвкавост. Този кросоувър е подходящ за вас или за нуждите на вашето семейство и вашите желания. Всъдеходите имат множество интересни или уникални предимства - например повишеното място за сядане е не само ситуация на лесен достъп, но също така дава на водачите по-добър преглед на пътя и движението напред. Това от своя страна може да намали стреса и да увеличи удоволствието от шофирането.
Opel Mokka X
Друго предимство е високата видимост от SUV, което означава, че по-грубият терен може да бъде покорен без проблем. Opel Mokka X демонстрира перфектно тази гъвкавост благодарение на адаптивното задвижване на четирите колела 4x4, защото водачът се радва на отлично сцепление дори при влажно време, повишавайки безопасността и карайки ви да се чувствате по-добре контролирани на пътя.
Opel Frontera - офроуд ветеран
С толкова много наистина способни и използваеми джипове, които се предлагат от години, Frontera все още се справя добре. Суров дизайн и изпълнение, но няма съмнение, че много от съперниците са по-добри, ала Frontera има какво да предложи, ако искате да излезете извън пътя.
► Безопасността в офроуд джиповете - Безопасността на първо място - разбира се, че това правило за пътуване с кола важи и за SUV. Тези здрави автомобили са проектирани да пазят пътниците по всяко време в безопасност. В сравнение с по-малките автомобили или тези с по-ниска височина, по-голямата зона на смачкване играе решаваща роля за осигуряване на безопасност на пътниците в случай на злополука. Това е добра новина и за пешеходците - технологични иновации като автоматичното разпознаване на пешеходци също помагат на пешеходците да се чувстват в безопасност. Много такива нововъведения могат да бъдат намерени в новия Opel Grandland X.