FORD

Промоция!
666.00 лв.
Промоция!
Промоция!
693.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар 160W

190.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар120W

140.00 лв.

Офроуд джипове FORD


Имате нужда от офроуд части или оборудване за вашият джип FORD, значи сте попаднали на точното мчсто, защото тук ще откриете всичко необходимо на конкурентни цени с гаранция за качество. Джиповете на FORD са известни със своята здравина и надеждност и винаги ще бъдат до вас по време на офроуд приключенията, които ще предприемете. Те са идеални и за пътуване в градска среда, но и не биха срещнали никаква трудност при изкачване на стръмни склоново, при движение през вода, по заснежени пътища, по пътеки с чакъл или дори скали. ...

Ford Ranger
Ford Ranger е идеален за пътуване по типични ежедневни павирани пътища. Но преминавайки от мека към твърда настилка, където гладката настилка свършва - сега говорим за територията на Ranger. Със своята високоякостна стоманена рамка, монтирани на стоманена рамка брони, офроуд компоненти на шасито и мощност, всеки Ranger е създаден за незабравими офроуд приключения. А за истинските ентусиасти Ranger е оборудван с всички задължителни функции в пакета за офроуд FX4. Сериозните офроудъри знаят какво им трябва, за да извлекат максимално удоволствие от всяко приключение. И всичко е в пакета за офроуд FX4 : настроени офроуд амортисьори, гуми за всички терени с агресивен протектор, подобряващо сцеплението електронно заключващ се заден диференциал, открита стоманена предна плоча, тежък преден плъзгач, плъзгащи се плочи за електромотора с електрическо усилване (EPAS), трансферна кутия и резервоар за гориво. А в интериора - екран осигуряващ обратна връзка за стъпката и ролката плюс ъгъла на завиване.
Офроуд система за управление според терена
Усъвършенстваната технология осигурява допълнителна мярка за контрол, на или извън пътя. Системата за управление според терена има четири режима на задвижване - Normal, Grass / Gravel / Snow, Mud / Ruts или Sand. Системата, превключваща се в движение, автоматично калибрира реакцията на двигателя, трансмисията и системите за управление на автомобила, за да осигури оптимално сцепление, управляемост и производителност в зависимост от вида на терена.
Системата, която се активира от водача за круиз контрол ви помага да се придвижвате по-лесно по неравен терен. Той управлява газта и спирачките на отделни колела, като същевременно поддържа постоянна скорост, така че можете да фокусирате вниманието върху тръпката от управлението над сложния терен.
Офроуд дизайн
Страхотният дизайн се създава не само от външния вид на превозното средство. Той показва също така толкова много за способността на превозното средство. От динамичния си капак с двойна мощност и широка решетка до заоблените арки на колелата и високия пътен поглед, Ford Ranger казва, че това е пикап, проектиран за солидно представяне на всички терени. Насладете се на пътуването, от момента, в който заминете за вашето приключение на открито, докато пристигнете.
Универсалността е голяма причина хората да карат пикапи. А Ford Ranger предлага два начина. SuperCab осигурява места за двама отпред със седалки и двама отзад със седалка тип пейка, което включва и съхранение под седалката. Ако искате мястото зад предните седалки да е само за носене на багаж, можете да премахнете задната седалка в модела XL. А има и по-просторният и удобен Ranger SuperCrew с удобствата на четири врати в пълен размер, места за до пет души и място за съхранение.