MITSUBISHI

Офроуд джипове Mitsubishi 4x4


Справете се отлично с превземането на офроуд терените със своя офроуд приятел Mitsubishi 4x4. Не е нужно да търсите много, за да откриете предизвикателни офроуд терени. От калните полета под проливния дъжд до пясъка и чакъла на плажа, вие ще имате нужда от 4x4, който да се справи с всичко по пътя си. Офроуд режим за покоряване на всички терени - подобрете сцеплението при шофиране извън пътя, като изберете настройката GRAVEL, MUD / SNOW, SAND или ROCK. Просто натиснете OFF ROAD MODE, докато на дисплея с много информация се появи подходящият режим. Двигателите, настройките на трансмисията и спирането се регулират съответно, за да оптимизират производителността. ...

► Кал и полета с Mitsubishi 4x4
4x4 ви дава възможността да се справите с всякакъв терен, който автомобилът с 2WD не може да се справи. Чрез изпращане на мощност към четирите колелана Mitsubishi 4x4 можете да запазите сцеплението при движение по хлъзгави повърхности и да се справите с променящите се условия за времето на едно мигване на окото. Mitsubishi 4x4 отчита, когато колелото губи сцепление и регулира мощността на другите колела, за да компенсира това.
► Изкачване на хълмове с Mitsubishi 4x4
Справете се със стръмни наклони и неравни повърхности с лекота. Двигателите Mitsubishi 4x4 са мощни и отзивчиви и системите за контрол на сцеплението спират колелата при въртене, като разпознават сцеплението на всяко колело по стотици пъти в секунда.
► Пресичане на вода с Mitsubishi 4x4
Специализираните автомобили на Mitsubishi 4x4 с висока проходимост имат отлична дълбочина на проходите, което им позволява да преминават през вода или реки, когато е необходимо. Винаги проверявайте дълбочината на забиване на автомобила, преди да навлезете във водата и проверявайте колата си след гасене.
► Контрол на стабилността с Mitsubishi 4x4
Само 4х4 автомобилте могат да изпращат мощност и на четирите колела, максимизирайки сцеплението. Системите за активна стабилност и контрол на сцеплението динамично регулират разпределението на мощността към всяко колело, изпращайки го там, където е необходимо. Например системата за управление на всички колела на Mitsubishi Outlander PHEV предлага 5 режима на задвижване за различни условия.
Mitsubishi 4x4 - офроуд теглене
Mitsubishi 4x4 са създадени за теглене като независимо дали имате каравана, която теглите за две седмици в годината или ремарке, което дърпате всеки ден. L200 има най-високата обща товароносимост от всеки пикап в своя клас и може да тегли 3500кг като всички са с подобрена помощ за стабилност на ремаркето.
Тегленето отваря изцяло нов свят на възможности, където можете да го използвате за бизнес или за удоволствие. 4x4 са изключително добри в тегленето, тъй като могат да изпращат мощност към всичките 4 колела, което дава по-голяма стабилност. Всички Mitsubishi 4x4 имат страхотна способност за теглене, а L200 и Shogun Sport имат помощ за стабилност на ремаркето за автоматично намаляване на страничното движение.
Справете се с лошото време независимо дали става дума за студ или мигновенно наводнение, Mitsubishi 4x4 ви прави по-подготвени за неочакваното. С усъвършенстван контрол на сцеплението и превъзходно сцепление, Mitsubishi 4x4 ви дават възможностите, от които се нуждаете. Единственият недостатък е, че вече няма да се обаждате на работа, че ще закъснеете казвайки, че сте заседнали.
Защо да изберете Mitsubishi 4x4?
Изборът на 4х4 ви дава някои значителни предимства, без да има много недостатъци. Mitsubishi 4x4 са известни с това, че са здрави и надеждни превозни средства при всякакви условия, така че ето само няколко причини да изберете 4x4. ✔ Тъй като 4х4 предлагат по-добра стабилност и сцепление на пътя, ежедневното ви шофиране е по-безопасно и сте по-добре оборудвани за справяне с лошото време като проливен дъжд или заледена повърхност, отколкото бихте били с двуколесна кола. ✔ По-безопасно при всякакви условия – вече за вас няма да има такова нещо като снежен ден. Съвременните 4х4 са създадени за справяне с трудни условия като кални полета и скалисти хълмове, но същата технология ги прави изключително ефективни, когато става въпрос за шофиране по пътища при неблагоприятно време. ✔ Стабилни при влажно време - при силен дъжд или когато има много вода на пътя, автомобилите 4х4 са по-способни да се справят с намаленото сцепление, като и четирите колела динамично регулират спирачната сила, за да осигурят възможно най-голяма стабилност. ✔ Лед и сняг с по-добро сцепление на хлъзгави повърхности - всички аспекти на шофирането са по-опасни, когато температурите паднат. Модерният 4x4 следи сцеплението в реално време, интелигентно разпределяйки мощността и спирачната сила към всяко колело, за да увеличи максимално сцеплението. ✔ Режим 4x4 за всяка ситуация - 4x4 обикновено предоставят различни настройки за различни условия. Моделите на Mitsubishi използват едни от най-добрите налични 4х4 системи. Режим 2WD или Auto в автомобилите може да се използва, когато условията за шофиране са сухи и не изискват допълнително сцепление. ✔ Висока позиция на шофиране - Команден изглед - 4x4 обикновено седят по-високо от нормалните автомобили, което ви дава по-ясна представа за пътя напред.
Различни условия за офроуд шофиране с Mitsubishi 4x4
► Мокри и дъждовни условия - Режимът 4WD в превозни средства и автоматичен режим в автомобили с SAWC може да осигури на всичките четири колела еднакво количество мощност, което ви дава по-добро сцепление и стабилност, когато пътищата са мокри.
► Кални фермерски пътеки и селски пътища - 4WD в превозни средства и Gravel режим в превозни средства с SAWC ще осигури равномерна мощност и на четирите колела, осигурявайки по-добра стабилност и ще следи колелата на превозните средства за всяко приплъзване.
► Сняг и лед по пътищата - 4HLC в превозни средства и Snow Mode в автомобили с SAWC разпределя равномерно мощността между четирите колела и следи за признаци на приплъзване или загуба на сцепление. В режим 4HLC също така се заключва централният диференциал, за да се постигне равномерно разпределение на мощността между четирите колела.
► Истински условия за офроуд - дълбока кал и скали - За справяне с екстремни офроуд условия се ползва 4LLC режим като той поставя автомобила в по-ниско предавателно число, което позволява по-голям въртящ момент. 4LLС е идеален за справяне със стръмни хълмове, кални пътеки или полета, пясъчни дюни и дори скали.
Безопасност с Mitsubishi 4x4
По-безопасни сте в 4x4, защото за да се справят с офроуд условията, 4х4 трябва да имат подобрени системи за управление на неравен и хлъзгав терен и тези технологии се превръщат в по-безопасно шофиране на пътя и извън него. Активният контрол на стабилността (ASC) ви помага да поддържате положението под контрол винаги. Когато системата открие загуба на сцепление, тя прилага спирачна сила към едно или повече от колелата, докато автоматично регулира мощността на двигателя, за да възвърне сцеплението. Именно там на хълмовете Hill Descent Control е от огромна помощ тъй като автоматично ще задейства спирачките, за да поддържа текущата ви скорост, за да можете да насочите вниманието си към управлението. Функцията Hill Start Assist улеснява тръгването по наклон, като държите спирачката включена до две секунди, докато натиснете газта. Никога не трябва да се притеснявате, че ще се върнете отново назад.