SUZUKI

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар 160W

190.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар120W

140.00 лв.
250.00 лв.

Офроуд джипове Suzuki

Попитайте всеки 4х4 любител и той ще ви каже, че всеки добър проект започва с добро базово превозно средство. Когато обмисляте възможностите си за автомобил на далечни разстояния, може би Suzuki няма да е първосигналното ви решение, но след трансевропейско приключение, включващо Алпите, използвайки високопроходими писти, Suzuki вече е категоричен фаворит. В наши дни, ако искате да имате високобюджетен офроудър, то трябва да започнете с чисто ново превозно средство и има голяма вероятност да изберете джип. ...

Suzuki Jimny (Samurai)
Suzuki се превръща в сигурен фаворит в офроуд средите след модела Jimny. Той има шаси като стълба, ос на гредата и предавки с двоен обхват на подходящ офроудър - но в компактен, лек пакет, който защитава пъргавината и маневреността. Когато му бъде монтиран и шнорхел и тежкотоварна броня, както и набор от удължители за колела и пълно оборудване за офроуд, той става несравним. Suzuki имат няколко модела за офроуд, но най-първи е Suzuki Jimny - офроудър, който се появява за първи път през 70-те години на миналия век и оттогава е преминал през множество модификации. През годините е имал различни имена - включително и като Suzuki Samurai - но винаги се е придържал към произхода си на здрава конструкция, тяло върху шаси и задвижване на четирите колела за легитимна офроуд способност за всички терени. В комбинация с компактни размери, опростен дизайн и безпроблемен списък с опции, Jimny е създаден за достъпност преди всичко.
Продава се само като модел с три врати, Jimny има две нива на оборудване: SZ3 и SZ4. Цифровото радио DAB е толкова усъвършенствано, а клиентите имат само един избор на двигателя: 1,3-литровият четирицилиндров бензин с мощност 84 к.с. е всичко. Въпреки това, купувачите имат възможност за ръчна или автоматична скоростна кутия и всеки, който търси нещо по-близко до модерен SUV кросоувър, Suzuki предлага специалното издание Adventure, което се предлага с тъчскрийн система за сателитна навигация. Няма друга кола в продажба, която да прилича на Suzuki Jimny. Това е набит на вид 4x4 с отлични офроуд способности, но размерите му наподобяващи тези на градските коли означават, че това е най-малкият 4x4, който можете да си купите. Джимни се превръща в много рядка гледка на пътя в наши дни, тъй като конкурентните производители на автомобили предлагат кросоувъри с минимални размери, които e по-добре да се движат по пътя - например Fiat Panda 4x4, Vauxhall Mokka и Nissan Juke. Но за шофьори с истински офроуд изисквания, Jimny се издига над тези съперници благодарение на способността да отидат навсякъде. Той има огромни офроуд способности, но Jimny не е много удобен при дълго пътуване. Получавате страхотна гледка от Suzuki Jimny от мястото на водача и тези компактни размери улесняват паркирането. Jimny е практически неудържим и може да се отдалечи много повече от повечето 4х4, и със сигурност много по-далеч от новата серия от кросоувъри, повечето от които дори не разполагат с 4WD.
На SZ4 се предлага датиран четиристепенен автоматик, но без значение коя скоростна кутия избирате, 1,3-литровият четирицилиндров бензинов двигател с мощност 84 к.с. трябва да се работи усилено, за да постигне значителен напредък. Интериор, дизайн и технологии за Jimny следват проста философия – малко, удобно и практично.
► Интериор и технологии на Suzuki Jimny
Няма как да се измъкнем от външния вид на Suzuki Jimny. Дизайнът включва блъф отпред с големи фарове, докато плоският заден капак се отличава с резервното колело, монтирано на задната врата, което е връщане към края на деветдесетте години, когато Jimny първоначално е пуснат на пазара. Интериорът е с квадратни линии на таблото, твърда пластмаса и оборудване, въпреки че моделите SZ4 разполагат с климатик и изкуствена кожа. Сателитна навигация, стерео и информационно-развлекателна програма - всички Jimnys се предлагат с аудио система с два високоговорителя, плюс CD плейър и USB конектор. Моделът SZ4 добавя цифрово радио DAB, докато специалното издание Adventure се предлага с тъчскрийн система и Bluetooth, интегрирани в аудио системата.
► Практичност, комфорт и пространство за зареждане в Suzuki Jimny
За изключителните 4WD възможности не можете да победите Jimny по цена. Комфортът и практичността предлагат заключваща се жабка, а отпред има и няколко държача за чаши, но липсата на практично съхранение, особено в багажника, служи само за засилване на датираното усещане на автомобила.
► Обемът на Suzuki Jimny
Пространството е на първо място в малкия Suzuki Jimny. Докато водачът и пътникът отпред ще се наслаждават на страхотната гледка към пътя, мястото за краката е малко и няма много място на двете задни седалки. Багажникът на Jimny е малък и тесен. Той има капацитет от 113 литра със задни седалки и се разширява до 286 литра, когато бутнете облегалките на седалките.
► Надеждност и безопасност от Suzuki Jimny
Надеждността трябва да е превъзходна, но технологията за безопасност изглежда малко оскъдна спрямо съперниците на кросоувърите. Suzuki Jimny поддържа репутацията на компания за надеждност. Трансмисията 4x4 също ще осигури достатъчно сцепление и при най-лошото зимно време и докато вътрешната пластмаса се усеща твърдо, всичко е здраво и на място. Задните седалки на Jimny са много тесни - и само предните седалки имат въздушни възглавници.