JEEP

jeep части

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар 160W

190.00 лв.

LED СВЕТЛИНИ

ЛЕД бар120W

140.00 лв.

Офроуд джипове JEEP


Не всички 4х4 са създадени еднакви. Автомобилите с марка Jeep са проектирани и тествани в някои от най-труднодостъпните места на планетата, така че да можете да се чувствате сигурни, когато шофирате в дъжд или снежна буря или когато сте извън пътя. Изберете система с възможност за всякакви метеорологични условия, за да овладеете всеки терен и да си осигурите спокойствие в страстта си към приключенията. Способността е в основата, избирайки марката Jeep 4x4 вие можете да бъдете сигурни, че вашето превозно средство ще отговаря на стабилността си на максимум. Инженерите на Jeep безспирно извършват тестове на превозни средства в някои от най-жестоките среди, познати на човечеството, за да можете вие сигурно да се движите по пътеките и да маневрирате през дупките по пътя си....

Офроуд шофиране в кал с JEEP
Шофирането в кални условия може да бъде много сложно и да се наложи да излезете и да използвате пръчка, за да проверите дълбочината на калта или водата. Автомобилите с марка Jeep 4x4 имат супер електрически системи и подложки за допълнителна защита на ходовата част. За да не се въртят гумите, опитните офроудъри често използват по-висока предавка, за да контролират инерцията и скоростта и да оставят протектора на гумите да свърши работата.
Не бива да Ви изненадва, че марката Jeep е един от най-големите лидери в технологията 4х4 - това е гръбнакът на вашата машина и на марката. Широката гама от високотехнологични системи 4x4 ви дава възможността да намерите свой начин да изкачите пътя нагоре, надолу, през или около почти всяко изпитание. Можете да се доверите на марката Jeep с нейното 75-годишно творение на 4х4, за да ви даде възможността да се справите с всичко, което природата ще ви предложи.
JEEP - GRAND CHEROKEE, COMPASS, WRANGLER, RENEGADE, CHEROKEE
Прехвърлянето на мощност към колелата е един от най-важните моменти на офроуд шофирането. Автомобилите Jeep притежават механични, електронни или спирачни диференциали, за да подпомогнат максимално подаването на мощност към колелата на автомобила ви за по-голямо сцепление. Имате на разположение система, която ви дава възможност автоматично да изключите предния люлеещ механизъм. Много от превозните средства на марката се предлагат стандартно с щамповани стоманени плочи. Тези високоякостни стоманени плочи са проектирани, за да защитят вътрешностите на вашия автомобил Jeep, когато се борите с камъни и назъбени скали. Устойчивостта се дължи на тежки валове, твърди корпуси, големи лагери на зъбни колела и горни централни зъбни колела за по-гладка и тиха работа.
► GRAND CHEROKEE 4x4 СИСТЕМИ Jeep Grand Cherokee има четири доказани налични 4х4 системи, които могат да се справят с абсолютно всякакви метеорологични условия.
► GRAND COMPASS 4х4 СИСТЕМИ Jeep Compass разполага с две налични 4х4 системи, които могат да се справят с най-различни по вид метеорологични условия без никакви проблеми.